Met liefde presenteren wij onze kandidaten.

"De ideale aanvoerder van het team is een aanvoerder die ervoor zorgt dat zijn team het beste resultaat behaalt. Hij positioneert de spelers zo dat de kwaliteiten van de spelers het beste tot zijn recht komen"

Last-but-not-least presenteert ons lokale VVD-team haarde nummer 1, de aanvoerder, de captain, de lijsttrekker van de lokale VVD: Stephan van Belzen.  De afgelopen periode nam hij zijn team mee in de campagneflow. Ook na de verkiezingen staat hij te popelen om deze lijn door te trekken met deze club enthousiastelingen.

Stephan is inmiddels twee periodes actief als gemeenteraadslid. In verschillende samenstellingen leerde hij de afgelopen jaren de 'politieke arena' kennen. Recentelijk stopte hij als voorzitter van de muziekvereniging in Kortgene om zijn handen vrij te hebben voor politieke zaken. Toch blijft de (zelfstandig) trouwambtenaar, personeelsfunctionaris ook een 'cultuurmaker'.
Als echte Noord-Bevelander weet hij wat er speelt, is betrokken, denkt in oplossingen en gaat graag het gesprek aan met jong én oud.
Wij wensen Stephan vandaag veel succes toe