7 Evi Versluis



Wie ben ik?

1.       Ik ben Evi Versluis, 28 jaar oud, opgegroeid in Colijnsplaat maar inmiddels alweer zes jaar woonachtig in Geersdijk samen met mijn vriend Kevin. Werkzaam als Management Assistant bij Holland Shipyards in de Vlissingse haven, een diverse baan met iedere dag weer nieuwe uitdagingen.

Mijn mooiste plekje op ons eiland:

2.      Het mooiste plekje van Noord-Beveland: Het plekje achter de vismijn op Colijnsplaat, met uitzicht op de Zeelandbrug. Het is er heerlijk rustig en je ruikt de zoute Oosterschelde. Vanuit mijn ouderlijk huis keek ik vanuit mijn slaapkamerraam op de Zeelandbrug, het doet me denken aan mijn fijne jeugd. Maar ik mag ook heel graag fietsen langs het Veerse Meer 

Waarom ik mijzelf wil inzetten binnen onze gemeente:

3.       Waarom wil ik mezelf inzetten voor de lokale politiek? Noord-Beveland zit in mijn hart en ik woon er met veel plezier, maar als jong volwassene merk ik dat er ook verbeterpunten zijn. De jeugd heeft de toekomst en daar mag soms best wat meer focus op liggen. Zo zijn er onvoldoende woningen, bepaalde voorzieningen nemen af, de vergrijzing neemt toe. Het is aantrekkelijk om naar de stad te trekken, maar we moeten juist zorgen dat ons eiland aantrekkelijk blijft! Daarnaast horen we dat er soms weinig terugkoppeling op vragen aan de gemeente is en dat dorpsraden zich te weinig betrokken voelen. Dat vind ik zorgwekkend en daar hoop ik samen met de VVD en de andere partijen verandering in te brengen.

Belangrijke onderwerpen die bij mij passen:

4.     Onderwerp aansluitend op werk: Werkgelegenheid, ondernemen, veiligheid. Een aantal onderwerpen waar ik in mijn dagelijks werk mee te maken heb en die ook terug komen als politieke onderwerpen in de gemeente. Zelf ben ik opgegroeid in een fijne en veilige omgeving, dat gun ik iedereen. Onze inwoners moeten de vrijheid hebben om te doen en laten wat ze willen, maar wel de verantwoording nemen voor zichzelf en de medemens. Dat geldt tevens voor de ondernemers, als de gemeente hen de ruimte geeft ontstaan er nieuwe mogelijkheden en blijft er voldoende werkgelegenheid. Op die manier blijven we optimistisch en kunnen we vooruit kijken.

Mijn levensmotto is:

       Levensmotto: Waar een wil is, is een weg.  

Dit eet ik het liefst:

6.       Lievelingseten: Vers gemaakte lasagne bolognese.

Een bijzondere plek in mijn hart:

7.       Plekje in mijn hart: De Voorstraat in Colijnsplaat, onder de mooie linde bomen. In de zomer het bruisend hart van het dorp.