3 Robert Mast

Dit is mijn dagelijks leven:

In het dagelijks leven werk ik als Team Manager bij een chemieconcern. Daar stuur ik een team aan binnen een manufacturingafdeling. Fantastisch om samen te werken met een leuk team en gezamenlijk mooie resultaten bereiken. Samen met Marieke en onze 3 kids, Thijs, Marije en Joost woon ik in Kamperland. Een gezellige boel. Iedereen is welkom.

 Mijn mooiste plekje op ons eiland:

Het mooiste plekje op ons eindeloos eiland is toch ongetwijfeld aan een van onze mooie wateren die Noord-Beveland rijk is. Heerlijk een paar uurtjes bij het Veerse Meer lekker zwemmen of wakeboarden, of lekker even uitwaaien op het Banjaardstrand om je hoofd leeg te maken.

 Waarom ik mijzelf wil inzetten binnen onze gemeente:

Ik vind het erg belangrijk om een lokaal geluid te laten horen in deze tijd. Veel mensen hebben weinig belangstelling voor politiek, of hebben er geen vertrouwen in. Mijn doel is om de politiek, of zoals ik het liever noem, het besturen van…, dichter bij de mensen te krijgen en weer vertrouwen te creëren in wat WIJ voor de mensen kunnen betekenen.

Mijn levensmotto is:

Ik vind het erg belangrijk om als persoon eerlijk, open en transparant te zijn. Dit komt terug in alles wat ik doe. Als je een eerlijke, open sfeer kunt creëren, krijg je dit altijd terug van de mensen waar je mee omgaat in welke vorm dan ook. Een passend levensmotto wat hierin terugkomt is:

Zeg wat je doet en doe wat je zegt!


Dit eet ik het liefst:

Ik ben niet echt een fijnproever en ben vrij snel tevreden met een lekker warme hap. Doe mij maar gewoon ‘friet méé ûn frikandel’. Das buutengewoon gewoon lekkerJ

 

Een bijzondere plek in mijn hart:

Dat kan natuurlijk maar 1 plek zijn. De plek waar m’n hart sneller gaat kloppen. Zeker als er gescoord wordt in dat netje aan de goeie kant. Dat is bij VVBevelanders. Een fijne vereniging waar je samen een pot voetbal kan spelen en in de 3e helft nog even de wedstrijd evalueert.